Mijn nieuwste historische roman Zoals het leven komt ligt op het moment dat ik dit schrijf twee maanden in de winkels en ik ben heel erg blij met de prachtige reacties en recensies die ik erover lees!

 

Journaliste Marianne Hoksbergen schreef in haar recensie voor Nederlands Dagblad: "Ik heb dit boek in één adem uitgelezen. Visser tekent een reëel en herkenbaar beeld van het leven van gewone Tukkers tijdens de bezetting en hun veerkracht. Na de oorlog gaan ze door met hun leven, onder het motto 'niet zeuren, maar doorgaan'. Maar alles wat verzwegen wordt, gaat op den duur toch broeien. Een prachtige, toegankelijke roman die je tijd zonder meer waard is."

 

Boekverkoopster Bea Buikema van The Read Shop Eelde: "Zoals het leven komt van Michelle Visser is een absolute aanrader. Ademloos en uren achtereen gelezen. [...] Wat een juweel van een boek!"

 

Bibliotheek Hoeksche Waard schreef in een blog over Zoals het leven komt: 'Een mooie historische roman met intrigerende personages. Het geeft niet alleen inzicht in hoe de oorlog was, maar ook de tijd na de oorlog voor Nederlandse immigranten in Australië."

 

Jeannie Bertens-Marcelis gaf namens facebookgroep Perfecte Buren 4 sterren en schreef een recensieblog: "Een mooi en ontroerend boek. Emigreren lijkt vaak aantrekkelijk maar het brengt ook heel veel ellende met zich mee. De auteur brengt die ellende gedoseerd en reëel, ze geeft een mooi beeld, zonder oordeel, over het leven van de emigranten."

 

Boekblogger romireads.com gaf 5 sterren en schreef over Zoals het leven komt: "Een wondermooi verhaal over oorlog, familie en het maken van levensbepalende keuzes. Wat heb ik genoten van dit boek. Het was een verhaal waarin je je simpelweg helemaal kunt verliezen."

 

Ps. Heb jij mijn boek ook gelezen en vond je het mooi? Ik waardeer het heel erg als je die mening deelt met anderen, bijvoorbeeld op social media, of door een recensie te schrijven op Bol.com of bij boekensites Hebban.nl of Goodreads.com Dank je wel!

 

Vind je het leuk om mee te kijken tijdens mijn werk en te zien wat het schrijversleven echt inhoudt? Volg me dan op social media.