14 december 2015

Big Tyms was groots

Gistermiddag vond in tuindorp 't Lansink in Hengelo het Oud-Engels straattheater plaats. Het weer zat mee: geen wind, lekker fris, droog en regelmatig zon. Dat vertaalde zich in het aantal bezoekers: veel! Die konden genieten van de zangtalenten van jeugdgroep Barst, de vele prachtig verkleedde en geschminkte personen, de troep ganzen en nog veel meer. Het was weer een feest en een succes! Ben je er niet bijgeweest? December 2017 vindt het festijn weer plaats :-)

 

Toneelgroep Big Tyms speelde het stuk Kerstengel dat ik voor hen schreef en ik vond dat ze het geweldig deden. Wat een eer en zelfs een ontroerende ervaring was het voor mij om anderen mijn personages en teksten tot leven te zien brengen.

 

Ik heb ervan genoten,

en velen met mij. 

 

Bedankt Big Tyms!