7 maart 2017

Een lucht vol Franse dromen

Komende juli ligt mijn nieuwe feelgood roman Een lucht vol Franse dromen in de boekhandels. Voor maar 15 euro, een koopje! al zeg ik het zelf. Ik heb er hard aan gewerkt, en dat doe ik nog steeds want op dit moment ben ik druk met alweer de derde correctie- en herschrijfronde. Maar het einde komt in zicht en ik ben zelf erg blij met het resultaat. Een lucht vol Franse dromen is straks een heerlijk vakantieboek vol romantiek, vriendschapsperikelen en heel veel Franse couleur locale natuurlijk.

 

Het boek is het vervolg op Het huis met de blauwe luiken, waarin Loes Beekman Nederland achter zich laat om een nieuw bestaan in Frankrijk op te bouwen als eigenaresse van een chambres d'hôte in het dorp Pommiers in Midden-Frankrijk.

Heel fijn is dat Het huis met de blauwe luiken deze zomer deel uitmaakt

van de Boekerij 3=2 zomeractie. Dat betekent: 3 actietitels kopen, en er maar 2 betalen! Natuurlijk zijn de boeken ook los te koop, voor 12,50 euro per stuk. De zomeractieboeken liggen eind juni in de boekhandel.

Het wordt een heerlijke zomer!