21 juli 2017

Een welverdiende vakantie

Een lucht vol Franse dromen ligt in de winkels, Het huis met de blauwe luiken ook. Ik heb een mooie boekpresentatie gevierd, leuke ontmoetingen gehad bij de meet&greets en ook qua publiciteit had ik niets te klagen. Mocht je daar meer over willen lezen, check dan hier de blogs op Hebban die ik daarover schreef.

Al met al was het een drukke, spannende en onvergetelijke periode, maar nu neem ik even afstand van mijn schrijfwerk en ga genieten van een welverdiende vakantie. Voor het najaar staan een heleboel research doen en al die vergaarde kennis en ideeën verwerken in mijn volgende historische manuscript op mijn agenda. Maar dat ligt nog in de toekomst, nu is het hartje zomer en is het tijd voor luieren, lezen, dromen en meer van dat soort fijns.

Ik wens jullie net zo'n fijne zomer(vakantie) toe, en mocht je een boek van mij lezen dan vind ik het leuk om van je te horen hoe je dat vond.

Bonnes vacances!