2 juli 2018

In volle vaart

Vanaf zomer 2017 tot en met voorjaar 2018 heb ik met plezier en energie gewerkt aan mijn nieuwe historische manuscript dat de werktitel Eline heeft gekregen. Ik was zelf blij met hoe het verhaal zich ontwikkelde onder mijn handen, maar ik had nog niets aan mijn redacteur bij uitgeverij Boekerij laten lezen, dus ik wist niet zeker of mijn enthousiasme wel gedeeld zou worden...

 

 

Afgelopen april was voor mij het moment aangebroken om dat hele dikke pakket dat ik al bij elkaar had geschreven aan redacteur Femke voor te leggen. Daarna begon ik alvast met de opzet voor het derde verhaal over Loes in Pommiers, dus het vervolg op Een lucht vol Franse dromen. Weer in Franse sferen verkeren vond ik ook fijn, maar ik was toch ook heel benieuwd hoe het Eline ondertussen in Amsterdam verging.

Inmiddels kan ik vertellen dat het heel goed met 'haar' gaat, en dat ik in volle vaart verder ga schrijven aan dit boeiende historische verhaal.

Vorige week was ik in Amsterdam om met redacteur Femke in detail te bespreken hoe ik het manuscript nóg beter kan maken, en ik zit alweer vol goede plannen. Ook het uitgeefcontract is inmiddels getekend door beide partijen (de uitgeverij en ikzelf) en ik kan alvast verklappen dat Eline (wellicht met een andere definitieve titel) in het voorjaar van 2019 in de winkel zal liggen.