14 juli 2015

Le livre est arrivé

Helemaal blij ben ik dat vandaag mijn nieuwe feelgoodroman Het huis met de blauwe luiken overal in Nederland te koop is. Het had wat voeten in aarde maar dan heb je ook wat ;-) Zo mocht ik vandaag al een hele stapel boeken signeren voor boekhandel Broekhuis in Hengelo en verschijnt er, perfect getimed, ook vandaag een mooi artikel in het Hengelo's Weekblad.

 

Aanstaande zaterdag vindt de boekpresentatie tussen 17.00 en 18.00 uur plaats bij boekhandel Riemer Barth in Meppel. In de Meppeler krant verscheen gisteren een mooi begeleidend artikel. Iedereen die zin heeft om eens een boekpresentatie mee te maken, en te proosten op het succes van Het huis met de blauwe luiken is van harte welkom!

Achtergrondinformatie over mijn nieuwe boek vind je hier en ook schreef ik een column voor hebban.nl, die vind je hier.

Ik wens je veel leesplezier toe, en als je genoten hebt van Het huis met de blauwe luiken, dan maak je me blij met een leuke recensie op internet.