23 juni 2012

Signeren, een nieuwe mijlpaal

Op zaterdag 23 juni 2012 mocht ik bij boekhandel Broekhuis in Hengelo aan de koffietafel aanschuiven om te signeren. Daags ervoor stond in ons regionale dagblad TCTubantia nog een mooi artikeltje over Véronique en de signeersessie. Mede daardoor was het zaterdagochtend heel gezellig en aardig druk aan mijn tafel. Het was erg leuk om allerlei bekenden te zien, soms ook mensen die ik al jaren niet had gesproken. Ik kreeg van twee mensen bloemen, een super verrassing. En minstens zo leuk waren de boekenliefhebbers die ik niet persoonlijk kende. Zo was er een mevrouw die een exemplaar van Véronique voor haar schoondochter Véronique kocht. En een oudere dame die op het zitje van haar rollator gezellig naast mij kwam zitten en vertelde dat ze mijn boek bijna uit had en er ontzettend van genoot.

Heel fijn om te horen en zij en al die andere bezoekers maakten van mijn eerste signeersessie een geweldige ervaring!