14 maart 2014

The day after

Gisteravond vond de presentatie van mijn tweede roman Opstand plaats bij boekhandel Broekhuis in Hengelo. Het was een heerlijk feestje! Al die mensen die blij voor mij waren, en ik was blij dat zij er waren. De tafel lag vol met bloemen en cadeaus en gelukkig zijn er veel foto's gemaakt want de avond is in een roes voorbij gegaan.

Opstand gaat over familiebanden, en in het bijzonder over die tussen twee zussen. Heel toepasselijk overhandigde ik het 'eerste' exemplaar dus aan mijn eigen lieve zusje.

De dame op de achtergrond is mijn zeer gewaardeerde redacteur Femke, die mij heeft geholpen om van een idee een echt boek te maken. Zij hield een mooie speech waar ik warm van werd.

 

 

Daarna moest er gesigneerd worden, en geposeerd voor foto's. Ik kwam amper toe aan een slokje wijn! Maar wat was het leuk om al die lieve mensen om mij heen te hebben: hier met mijn grootste promotor en neef, en op de achtergrond onze opa.

 

De boekhandel had een prachtige uitstalling van mijn boeken gemaakt en ik heb, geloof ik, de hele voorraad gesigneerd.

Dus was je er gisteren niet bij maar wil je wel graag een gesigneerd exemplaar van Opstand,

ze liggen klaar bij Broekhuis in Hengelo.

 

Veel leesplezier!