3 juli 2017

Van rust naar onrust

Vorig (lang) weekend genoot ik van yoga, vriendschap en vrolijkheid, toen ik samen met mijn zusje en vriendin bij het yogafestival Terschelling was. Het was er heerlijk (ondanks de regen af en toe) en ik was er helemaal zen. Eindelijk lukte het om een paar dagen niet aan boeken en schrijven te denken en kon ik alles loslaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eenmaal terug op vaste wal keerde de onrust al snel weer terug want wat werd het een spannende week met het verschijnen van alweer mijn vierde roman. Met felicitatiebloemen en een doos exemplaren van 'Een lucht vol Franse dromen' in huis ben ik een blij mens, helemaal sinds gisteravond al de eerste (positieve) leesreactie binnenkwam.

De komende weken zijn drukke weken voor mij, met onder meer meet & greets en een boek-presentatie op de agenda (Kom je ook langs? Check mijn agenda op deze site voor details) en met publiciteits-activiteiten

(afgelopen weekend stonden mijn boek en ik in VROUW-magazine van De Telegraaf, zo gaaf!) Ooit komt er weer een tijd om helemaal zen en kalm te zitten mediteren, maar nu nog even niet ;-)