Geluk komt in de zomer

Hoe gaat het verder met Loes Beekman in dit derde (en afsluitende) deel over haar leven in het Franse dorp Pommiers? Dat lees je hier...

 

"Na enkele jaren van hard werken is het Loes gelukt om een fijn bestaan op te bouwen in Pommiers. Haar chambres d'hôte loopt goed, net als haar brocantehandeltje, en ze is gelukkig met haar nieuwe liefde Sjoerd. Maar als hij aandringt om te gaan samenwonen, voelt Loes zich in het nauw gedreven. Is liefde belangrijker dan haar moeizaam verkregen zelfstandigheid? Ze zoekt afleiding in haar werk, en in een zaak die ze graag wil oplossen: het opsporen van de rechtmatige eigenaar van een oude koffer die ze in haar schuur heeft gevonden. Haar speurtocht voert naar Parijs en Amerika, en brengt de nazaten van Franse dorpelingen en Joodse vluchtelingen bijeen.

 

Ondertussen wordt Frankrijk geteisterd door terroristische aanslagen: angstgevoelens en een grimmige sfeer bereiken het platteland. Maar de dorpelingen hebben ook hun eigen beslommeringen. De oude abdij van Pommiers blijkt een geheim te herbergen, buurvrouw Renard kampt met medische problemen, en buurman Leclerc wordt voor een grote uitdaging op persoonlijk vlak gesteld. Loes helpt waar ze kan, maar verlangt ondertussen naar Sjoerds liefde en steun in haar leven. Ze weet echter dat ze lastige knopen moet doorhakken om hem te behouden. De oplossing voor de vraag hoe ze haar toekomst moet invullen, komt vanuit onverwachte hoek."

 

Ik wens je veel leesplezier met Geluk komt in de zomer!

 

Mocht je het leuk vinden om een reactie over het boek achter te laten dan kan dat via het contactformulier op deze website, via social media, of schrijf een recensie, bijvoorbeeld bij Bol.com, bij Bruna.nl of bij Hebban.nl of bij een andere boekensite/boekenblog.

Ik kom graag in contact met lezers, dus laat van je horen :-)